Hlavní obsah
Článek

Nedělní vítězství operního pěvce s vadou řeči Miroslava Sýkory (35) ve čtvrté řadě Talentu překvapilo mnohé. A možná i Ewu Farnou (30), Ondřeje Soukupa (72) a Paľa Haberu (62). Ti, coby porotci SuperStar, plachého mladíka s traumatizujícím zážitkem z dětství, rozcupovali na kousky s tím, že na podobné soutěže nemá. Jenže sympatický Slovák má teď v kapse padesát tisíc eur za vítězství v konkurenční soutěži a porota SuperStar si tak uřízla pořádnou ostudu!

„Chci ukázat svůj talent ostatním lidem,“ řekl Mirek před hvězdnou porotou a pak spustil svým mocným hlasem. I když song zvládl perfektně, uznání se nedočkal.

„Hlasový fond máš jak prase, jak blázen, myslím v tom dobrém. Velké hlasisko. Ale říkám ne. Je to specializovaná záležitost,“ popravil pak překvapeného Sýkoru Habera. A Ondřej Soukup byl ještě drsnější.

„Já mám pocit, že do téhle soutěže vůbec nepatříš. Tvá síla určitě někde je, ale v SuperStar to tady nikdy nefungovalo. Za mě ne,“ dorazil mladíka. A ani ano od Farne, která správně prohlásila, že soutěž nemá hranice, nakonec Sýkorovi nepomohlo.

Nemusí však smutnit, od neděle má slávu, peníze a také šanci vystoupit před obávaným porotcem britského Talentu Simonem Cowellem.

Reklama

Další články

Načítám