Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vladko Dobrovodský (35) se stal podruhé vítězem reality show VyVolení a celkově tak posbíral jmění ve výši 16 miliónů korun. V lásce mu ale nejspíš není tolik přáno jako ve hře. Jeho poměr se záhadným starším pánem (58) je přinejmenším podivný.

Po opakované účasti ve VyVolených je Vladko miláčkem národa a setkává se s nadšenými reakcemi. Větší slabost pro něj mají překvapivě ženy, přestože se netají svou homosexualitou. „Hlavně ženy jsou skvělé, jdu do obchodu, usmívají se na mě. Jsem dokonce až milovanej, je to nádhernej pocit,“ rozplýval se Vladko.

Kvůli vyhroceným rodinným poměrům pro něj však není snadné navázat fungující vztah. Vladko neměl příliš šťastné dětství stejně jako jeho maminka Eva a k sourozencům se vůbec nezná. „Pro mě je moje rodina moje matka. Stalo se tak, že cizí lidi jsou mi bližší než vlastní rodina,“ přiznal televizní milionář.

Vladko ve vile několikrát upozornil na to, že na něj venku čeká starší partner. Jak se ale věci doopravdy mají? „Rok a tři měsíce jsem ho neviděl, žije ve Valencii, ve Španělsku. Já mám staršího přítele, 58 let. Komunikujeme telefonicky,“ rozpovídá se dvojnásobný VyVolený v dnešním Top Star magazínu, kde odhalí mnohem více ze svého soukromí. Vřelého španělského objetí se totiž jen tak nedočká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám