Hlavní obsah
Článek

Vánoční svátky jsou pěkný zápřah. Týdny sháníme dárky, uklízíme byt, pečeme cukroví a nakonec je po všem během okamžiku. Zkuste si letos užít i ten předvánoční shon v pohodlí a udělejte si ještě před Vánocemi drobnou radost.

Jedna akce za druhou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz má pro připravenou skvělou akci pro všechny ženy, které si chtějí udělat si radost. Tento týden proto na Astratex.cz pořídíte ty nejoblíbenější kousky ve všech velikostech se slevou. Ale to není vše! Při nákupu nad 599 Kč máte navíc dopravu zdarma. Tak se na chvilku zastavte, podívejte se na kousky, které jsme pro vás vybrali, a dopřejte si malou odměnu!

Když jde pohodlí a luxus ruku v ruce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vás příroda obdařila objemnějším poprsím, sáhněte po podprsence Stefania. Speciální střih nejen skvěle padne plným tvarům, ale navíc vnady vytvaruje dokulata. Pevná ramínka, vyšší střed a příjemné bavlněné podšití zajistí celodenní pohodlí. A luxusní krajka vám dodá šmrnc. Dopřejte si luxus i pohodlí!

Extravagance pro plnější tvary

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I s většími ňadry si můžete dopřát trochu extravagance! V podprsence Libia se budete cítit proklatě sexy. Vyztužené košíčky vytvarují i velká ňadra dokulata a díky pohodlnému střihu budete celý den jako v bavlnce. Zajímavý design a kontrastní krajka vytváří neotřelou kombinaci, ve které zazáříte. Odvažte se!

Praktická, pohodlná i krásná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na svůj oblíbený kousek? Zkuste jeho luxusnější variantu! Pohodlná hladká podprsenka Kassidy nabídne celodenní pohodlí i krásný vzhled. Díky hladkému střihu je jako dělaná pod obepnuté oblečení a díky odepínacím ramínkům můžete svůdně odhalit ramena. Sexy krajka dodává tomuto praktickému kousku šmrnc. Co myslíte?

Nespokojte se s ničím obyčejným!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I v klasické tělové podprsence se můžete cítit jako bohyně. Podprsenka Hortensja je toho důkazem. Speciální střih košíčků vytvoří dokonale tvarovaný dekolt. Vyšší střed, pevná ramínka a bavlněné podšití jsou zárukou celodenního pohodlí a pocit luxusu zajistí satén a krajka. Dopřejte si, co si zasloužíte! Upravit text – v článku bude foto béžové varianty, ve které ji taky nabízíme.

Další články

Načítám