Hlavní obsah
Článek

Zdenička Soušková se ve vile VyVolených držela celkem zkrátka, ale teď ukázala, že má pořádně bouřlivou krev. Na koncertě kapely Rybičky 48 řádila tak, že ji pořadatelé málem museli nechat vyvést.

VyVolení už jsou sice minulostí, ale silikonová Zdenička by si zasloužila neustálý dohled kamer. To, co vyvádí, totiž v mnohém předčí její řádění ve vile. Když si vyrazila na koncert do žižkovské věže, vydatně se posílila alkoholem a předvedla divokou jízdu. Ta ovšem neunikla čtenáři Super.cz, který opilou Zdeničku natočil na video.

Vnadná účastnice reality show se nejprve na záchodě obalila toaletním papírem, a pak vyrazila přímo na jeviště, kde se chlubila svými vylepšenými poklady. Kapela se nestačila divit a zpěvákovi dokonce při pohledu na ni vypadnul text.

Zdenička byla překvapená, že se tento materiál dostal na veřejnost, a snažila se své chování omluvit. „Já se takhle běžně nechovám, to bylo výjimečně. Byla jsem s kamarádem slavit Mikuláše a byla jsem úplně mimo. To bylo asi tím, jak se to v té věži houpe,“ tvrdila nám rebelka z reality show, která po několika neúspěšných vztazích s muži randí s pohlednou pokerovou hráčkou Bárou Mlejnkovou.

„Zpěvák měl na sobě americké legíny a já jsem měla americkou podprsenku, tak jsem si řekla, že musím jít na pódium,“ dodala Zdenička, jejíž odhalené tělo se stalo příjemným zpestřením koncertu.

Reklama

Další články

Načítám