Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charismatického zpěváka Matěje Rupperta a jeho krásnou tanečnici Alice Stodůlkovou už ve StarDance neuvidíte. U diváků ale jejich taneční kreace zanechaly nesmazatelné stopy.

Ruppert dával do tance úplně všechno a s vnadnou blondýnkou Alicí tvořili skvěle sehraný pár. Připomeňte si v naší fotogalerie nejlepší okamžiky Matěje a Alice ve StarDance.

Ruppert se několikrát nechal slyšet, že ho tancování nesmírně baví a tančit nepřestane ani po vypadnutí ze soutěže.

Jeho sličná partnerka, která celou StarDance už jednou vyhrála v tandemu s hercem Pavlem Křížem, vypadala pokaždé neuvěřitelně sexy a známý bouřlivák Ruppert byl při vášnivém tanci ve svém živlu. Alice vystavovala před diváky nádherné sexy nožky a několikrát při náročných zvedačkách ukázala, jaké nosí kalhotky.

V sobotu se dokonce Ruppert při jednom z tanečních kousků na moment ocitl mezi nohama své sličné tanečnice. Ani to ale nakonec kýžené hlasy od diváků nepřineslo a pár se po sobotní smyslné rumbě a noblesním waltzu odporoučel ze soutěže. Své fanoušky Matěj Ruppert ale rozhodně nezklamal.

Reklama

Další články

Načítám