Hlavní obsah
Článek

Andrea Verešová (43) je letošní rekordmankou v počtu kalendářů, ve kterých se objevila. V tom posledním ale pořádně překvapí. Kalendář Andreu ukáže v její co nejpřirozenější podobě. Na fotografiích se modelka předvedla s minimálním make-upem!

„To, že je Andrea krásná, všichni dávno víme, ale její přirozená krása mě opravdu ohromila a jsem ráda, že ji právě v tomto kalendáři ukážeme na několika fotkách velmi přirozenou, protože je faktem, že málokterá modelka či herečka si to může dovolit, obzvlášť když už jí není 20,” řekla produkční kalendáře Michaela Fotulová

Kalendář, jehož výtěžek poputuje nadaci Pink Bubble, která podporuje onkologicky nemocné náctileté a mladé dospělé, nafotil bratr režiséra Filipa Renče, úspěšný fotograf Benedikt Renč.

„Focení proběhlo hladce. Když je dobrý tým a krásná modelka, jde všechno snáz,” říká k focení Ben. "Fashion poloha, do které jsme Andreu na fotkách nasměrovali, jí velmi svědčí. Jsem zvědav na reakce lidí," dodal fotograf, kterému s výběrem finálních fotografií pomáhal dokonce i manžel Verešové Daniel Volopich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám