Hlavní obsah
Článek

Před dnešním večerním finále čtvrté řady Česko Slovensko má talent, v němž se utká osm jednotlivců či skupin o vítězství spojené s cenami padesáti tisíc eur a možnosti účinkovat v britské verzi Talentu, se stahují mračna nad překvapivě výbornou taneční skupinou The Boyz! „Kluci jsou polámaní, je otázkou, jak své vystoupení zvládnou,“ znělo před přenosem ze zákulisí.

„Jeden má naraženou patu, druhý něco s lopatkou, třetí bolesti kloubů. Je tam i rozřízlý prst. Tak poctivě na finále trénovali, až se téměř zmrzačili,“ říká zdroj ze štábu. Naštěstí pánové mají už vystoupení za sebou a po zraněních ani památky. Nejspíš přemohli bolest, aby podali stoprocentní výkon.

Pánové sice měli šanci na vítězství, ale nebyli sami. Mezi favority nechyběla Alena Smolíková a její „taneční parťák“ Jerry, talentovaná dvojčata Peter a Tomáš Szabó nebo favorit soutěže Mirek Sýkora, famózní pěvec, jehož hlas uhranul divákům i porotě.

Během večera se na pódiu objeví coby host také skupina Nightwork a jde o její poslední televizní vystoupení před zánikem. Chybět nebudou ani porotci Jaro Slávik, Lucie Bílá a hlavně překvapení této soutěže Leoš Mareš (47), který baví svými vtipnými postřehy a hláškami a je velkým oživením čtvrté řady.

Reklama

Další články

Načítám