Hlavní obsah
Článek

Až se jednou bude tvořit Guinessova kniha rekordů v počtu vzestupů a pádů, celosvětové prvenství má Iveta Bartošová (†48) bezesporu v kapse. Ještě před pár měsíci se toulala mokrá po uhříněvských ulicích s doprovodem a flaškou likéru a vypadala, že za chvilku o ní budeme psát jen v čase minulém. Stačila však jedna operace, po které kvůli případným ukrutným bolestem nemůže pít, a z kontroverzní pěnice je rázem zase poměrně obstojně vypadající žena. Podívejte se, jak se na ní vyřádili maskéři a kostyméři jedné televize, aby vypadala zase aspoň trochu jako princezna!

V létě si lidé stěžovali na to, že na ně Iveta vykukuje snad i ze záchodové mísy. Tolik se její výlet s exmilencem Zdeňkem Macurou do Itálie probíral! A ani v posledních dnech roku si od ní neodpočinou.

Jistá televize na barrandovském kopci se rozhodla zariskovat a přes pochybné jméno a dřívější nespolehlivost zpěvačky s ní natočila hodinový vánoční koncert. Iveta se vybavila bohatými vlasy (používá totiž různé příčešky, sama má vlasový porost dost řídký) a diváci docela čubrněli, v jakém stavu před ně předstoupila.

„Jde o výběr tradičních vánočních písní, ale i jejích slavných Tří oříšků, nechybí ani jeden z novějších songů Jarka Šimka Děkuju vám, andělové. Iveta byla dochvilná a připravená, jako už dlouho ne. Všichni měli radost, že se vzpamatovala, celý sál byl dojatý,“ prozradil Super.cz zdroj ze štábu.

Pořad poběží na Štědrý den a kdo by bez něj do té doby nemohl žít, ten si jej v předstihu může koupit na dévédéčku. Není to však jediná „televize“, kterou Iveta natočila. Obrazovku bude okupovat i na Silvestra, zúčastnila se také kuchařské show. A zatím prý skutečně nedošlo k žádnému selhání.

Reklama

Další články

Načítám