Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tomhle úchvatném těle koluje modrá krev. Victoria Hervey je dcerou markýze z Bristolu Victora Herveye a jeho třetí ženy Yvonne Marie Sutton a má tak právo užívat šlechtického titulu ‚lady‘. Do vínku jí ale nebyla dána jen smyslná postava, ale i pěkná tvář, a tak není divu, že se Victoria začala angažovat v modelingu. Dnes se jako žena v nejlepších letech stále sebevědomě předvádí, jen přehlídková mola vyměnila za pláž v Miami.

Sedmatřicetiletá aristokratka odletěla na Floridu i s několika přáteli z vyšších kruhů. Partička nejspíš okouší místní vyhlášený noční život, protože právě bary jsou její oblíbeným útočištěm i v Londýně.

Kampaně pro Diora už jsou minulostí, stejně jako její občasné mihnutí v nějakém filmu. Občas se také objevila v nějaké reality show a proslula rovněž několika hláškami jako z jiného světa. Pro osoby bez domova by například měla svérázné řešení. „Je to tak špatné být bezdomovcem v zimě. Měli by jít někam, kde je teplo, třeba do Karibiku, kde mohou celé dny jíst čerstvé ryby,“ prohlásila kdysi v rozhovoru pro Daily Telegraph.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám