Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vašek Noid Bárta (43) se sice v posledních letech proslavil jako výborný zpěvák a skladatel, ale jeho začátky byly krušné. A až na drobné nuance podobné, jako hollywoodských hvězd. „Pracoval jsem pro jeden nevěstinec,“ přiznal Super.cz. Mohly si ho snad dámy koupit jako gigola?

„Tak daleko to vážně nezašlo. Bylo mi osmnáct a rozdával jsem na Staromáku v Praze letáky pro jeden bordel. Pamatuju si, že za to bylo padesát kaček na hodinu. Ale to byla pro mě pecka, protože předtím jsem dělal ve skladu za půlku,“ vzpomíná Bárta.

Brigáda skončila skoro dřív, než začala. Pubertální Vašík se totiž začal bát. „Přišel ke mně nějaký podivný týpek, že mě odveze do Varů a tam že taky budu rozdávat letáky. Ale to mi přišlo nějaké podezřelé, bůhví, co by po mně ve skutečnosti chtěl. Tak jsem s tou prací radši hned po tom prvním dni sekl,“ směje se vzpomínkách Noid.

Ten si tak trochu vzdáleně dávnou brigádu připomene v neděli v obchoďáku na Pankráci. „S výbornou zpěvačkou Bárou Polákovou (40) a Pavlem Liškou tam budeme od jedné do druhé hodiny prodávat lístky na muzikál ‚Lucie, větší než malé množství lásky‘ a podepisovat se. Tentokrát snad žádné pochybné nabídky od mužů nepřijdou. Vážně se ale těším, kdo za námi všechno přijde,“ uzavřel Vašek Noid Bárta.

Reklama

Další články

Načítám