Hlavní obsah
Článek

Půvabná přítelkyně hokejové modly Jaromíra Jágra (52) Inna Puhajková (38) je nešťastná z toho, že coby dívka slavného útočníka nemůže zavadit o pořádný výdělek. "Ráda bych si našla stabilní práci, ale vzhledem k neustálému přemisťování se to je těžké. V Čechách i Rusku nejsem nikdy delší dobu," svěřila se Super.cz krásná Inna. A protože musí stát Jágrovi stále po boku, v Omsku, kde doteď Jágr hraje, nemůže dělat ani vedlejšáky.

"Omsk je průmyslové město. Co se týče modelingu, práce tam není. Je tam jediná modelingová agentura, která vysílá dívky na práci do Moskvy či do zahraničí. Chtěla bych spíš stabilnější zaměstnání, ale to bohužel nejde," řekla nám Puhajková. Tu nyní čeká léto plné učení. "Čekají mě zkoušky, píšu bakalářskou práci na téma krizové komunikace, příští rok mám státnice. Nějakou dovolenou stihneme, ale asi bude krátká," konstatovala jedna z nejhezčích modelek u nás.

Inna se vyjádřila i k nedávnému tchánovu prohlášení o tom, že s ní Jarda Jágr už nechodí. "Tatínek určitě nic takového neřekl, nebo se jen špatně vyjádřil. To, že jsem ho dlouho neviděla, to je pravda. Přestěhovala jsem se z Kladna do Prahy," uvedla Inna. Ta měla u Jágrů hnízdečko lásky, raději si ale pořídila vlastní bydlení přímo ve stověžaté matičce Praze.

Inna Puhajková randí s Jaromírem již pěknou řádku let. Hokejista se prý jako člověk za tu dobu změnil k lepšímu a konečně dospěl. "Ráda bych řekla, že to je mým přičiněním. Jeho chlapecká duše mi ale vzhledem k našemu věkovému rozdílu vyhovuje. A co se týče zodpovědnosti, vím například, že do kasín už prakticky nevkročí," sdělila nám Puhajková na zahajovací párty butiku Escada Sport v pražské nákupní galerii Myslbek. "Osobně si moc drahé oblečení nekupuji. Spíš ve slevách a většinou v Americe. Utrácím tam maximálně v řádu tisíců korun," dodala Jágrova sexbomba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám