Hlavní obsah
Článek

Snímky na sociálních sítích zasílané samotnou Nicki Minaj (30) podle mnohých postrádají úroveň a jsou lacině prvoplánové. Přestože díky nim známe zpěvaččino poprsí snad ze všech stran, stále si udržuje alespoň malé tajemství a na rozdíl od kolegyně Lady Gagy zůstávají její bradavky a intimní místa tabu, přes která nejede vlak (alespoň zatím).

Ulítlá raperka se již představila jako domina, se zlatými řetězy na krku a tygřími hvězdami na prsou, či v klipu v kožené rozepnuté bundičce, pod kterou neměla zhola nic. Bláznivých kostýmů, které použila například na předávání hudebních cen, byly desítky.

A jak se hvězda s původním jménem Onika Tanya Maraj vůbec zrodila? Přestože je všemi považována za čistokrevný americký rapový produkt, jejím rodištěm je Trinidad a Tobago a než se dostala do Spojených států, neměla to vůbec lehké.

Její maminka Carol měla hned několik zaměstnání. Otec Robert trpěl násilnickými sklony a prošel si závislostmi na alkoholu i drogách. Dokonce se pokusit zabít svou matku, když zapálil její dům. Nicki tak do svých pěti let žila převážně s prarodiči a matka ji jen občas mohla navštívit. Nakonec se rozhodla s dcerou odstěhovat do newyorského Queensu, kde se po letech začal psát příběh osobnosti, která se například letos stala sedmým nejvyhledávanějším jménem na internetu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám