Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani po dovršení padesátky nepřestává Bára Basiková (61) vnímat Vánoce dětskýma očima. Lví podíl na tom má pochopitelně čtyřletý syn Theodor, pro kterého jsou svátky nejkouzelnějším obdobím v roce.

„Na Vánoce se těším moc. Právě díky němu (synovi, pozn. red.) to bude dojemné a krásné," prozradila nám v rozhovoru Bára Basiková a dále uvedla: „Dneska jsme zrovna psali Ježíškovi. Je neuvěřitelně skromný. Napsal si jen jednu hračku, farmu se zvířátky."

Zpěvačka má prý velmi hodné a nezvykle nenáročné dítě. „Je neuvěřitelně skromný. Ví, že si hračky musí zasloužit a že se dostávají při speciálních příležitostech, jako jsou Vánoce, narozeniny, svátky, Den dětí a podobně," nechala se slyšet Basiková na křtu kalendáře Andrey Verešové, kde plnila úlohu kmotry.

Zajímalo nás, jestli i Bára své dítě straší tím, že pokud bude zlobit, tak místo dárků a sladkostí dostane uhlí nebo brambory, jak to praktikuje u svých dětí třeba Simona Krainová (51). „Musím říct upřímně, že byl letos Theodor hodný, ale bylo tam pár chybiček. On si je toho dobře vědom, a tak ví, že tam možná i nějaké uhlí najde."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám