Hlavní obsah
Článek

Krásnější a zamilovanější pár na chodbách televize Prima asi jen stěží potkáte. Moderátorka Odpoledních zpráv Sandra Parmová a moderátor Krimi zpráv Michal Janotka, kteří chvílemi připomínají nerozlučnou dvojici Barbie a Kena slaví dvouleté výročí vztahu. A zatím se zdá, že vše funguje, jak má.

„Jsou zamilovaní pořád jako na začátku, člověk by jim chtěl chvílemi skoro závidět,“ práskl nám zdroj z televize, kde oba pracují.

Sandra Michalovi k narozeninám připravila speciální dárek. Dostal od ní poukaz na pobyt v lázních. Pochopitelně pro dva. Očekávané nadšení se ovšem nekonalo. „Měl starost, kdo ho zastoupí. Vysvětlila jsem mu, že jsem myslela na vše a v práci to má již domluvené. Krimi zprávy za něj v době pobytu vzala Bára Kozáková. Ale zklamaná jsem tedy z jeho reakce byla,“ přiznává blonďatá kráska.

Michal se ale nakonec umluvit nechal a ve finále rozhodně nelitoval. „Uznávám, že jsem se spletl. Bylo to skvělé a klidně bych to někdy zopakoval. Sandře moc děkuji, opravdu jsme si to užili,“ přiznal nakonec Michal.

Reklama

Další články

Načítám