Hlavní obsah
Článek

Kampak se poděla její blonďatá hříva? Představitelka princezny Arabely v druhé sérii slavného seriálu s názvem Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek nebo Borůvka z jednoho z filmů o Básnících Miroslava Šafránková (55) se léta straní veřejnosti. Naposledy sestra Libuše Šafránkové (†68) hrála před dvaceti lety, pak se přestěhovala do Německa a nebylo po ní ani vidu ani slechu. Teď přišla podpořit svou krev na premiéru příběhu Přijde letos Ježíšek? a těm, kteří ji vůbec poznali, vyrazila dech!

Nebýt jiné barvy očí, vypadala by totiž jako kopie své slavné sestřičky, kterou asi nejvíc proslavily Tři oříšky pro Popelku. Tatam jsou blond vlasy, které ji měly od příbuzné odlišit. Na premiéře filmu, kde Šafránková hraje se svým manželem Josefem Abrhámem, vypadala jako Libuščina dvojnice.

Obě dvě Šafránkové jsou spjaté s Arabelou. Představitelkou té první měla být právě Libuška, jenže pak záhadně onemocněla a tak jen do češtiny namluvila náhradnici Janu Nagyovou. Ta se zase měla zhostit role i v pokračování, jenže měla německou agentku, která požadovala přehnaný honorář, a příležitost tak místo ní dostala Miroslava.

A protože sestry Šafránkovy mají prakticky totožný hlas, diváci změnu ani moc nezaregistrovali. Teď se navíc ukazuje, že s příchodem podzimu života se jedna druhé podobají víc, než by kdo kdy tušil…

Reklama

Další články

Načítám