Hlavní obsah
Článek

Další známou kráskou po Simoně Krainové a Zoře Hejdové (33), která by se z fleku vdávala podruhé, je Veronika Procházková (37).

Touha vicemiss České republiky pro rok 2007, která se v červenci 2011 provdala za hokejistu Milana Procházku, po svatbě číslo dvě je zjevně opravdu velká. Během přehlídky návrhářky Natali Ruden na Pražském hradě prý Veronika záviděla své kolegyni Anetě Vignerové (36), že jako jediná vynesla ve Španělském sále svatební šaty. „Musím se přiznat, že jsem Anetce ty svatebky záviděla. Byla v nich naprosto úchvatná," přiznala se Super.cz Veronika a dodala: „Vlastně závidím všem nevěstám, že si můžou užít tak skvělý den."

Kráska, kterou veřejnost zná mnohem více pod svým dívčím jménem Chmelířová, to ale zase nemuselo být tak líto, neboť i ona předváděla povedené a dlužno dodat nositelné modely. Zvláštností bylo dovezení materiálů speciálně pro vytvoření této kolekce až z Paříže z prestižní výstavy Premiere Vision.

Náš fotograf se před přehlídkou vplížil do zákulisí. Díky tomu jsme vysledovali, že hlavní hrdinka večera Natali Ruden se celkem dvakrát převlékla. Díky své roztomilé marnivosti málem zmeškala předávání ceny Lady Pro. Naštěstí si ale ukrajinská návrhářka nakonec cenu z rukou primátora Prahy Tomáše Hudečka zvládla převzít.

Reklama

Další články

Načítám