Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou jsi dole, jednou nahoře. A Amanda Bynes (27) ví moc dobře, o čem je řeč. Ke slávě přičichla už jako dítě a možná právě to jí zlomilo vaz. Za poslední rok si sáhla na samé dno. Poté, co přicházel jeden exces za druhým, kdy vše vyvrcholilo zatčením za výtržnosti pod vlivem drog a poté hlavně zapálením psa i sebe na pozemku sousedky, pobyt v psychiatrické léčebně na sebe nenechal dlouho čekat.

Herečku trpící údajně schizofrenií propustili na svátky do domácí péče k jejím rodičům. Ti, jak se zdá, sází na canisterapii a dceru, která za tu dobu radikálně změnila účes, nechávají obklopenou hned několika chlupáči.

Postava z filmů Co ta holka chce, Královna ročníku či Hairspray není ostatně první dětská hvězda, která úspěch v Hollywoodu neustála a málem upadla v zapomnění kvůli drogám nebo alkoholu. Vzpomeňme na takovou Drew Barrymore, Lindsay Lohan či Macaulayho Culkina, i ti stáli jednu dobu na scestí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám