Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi nikdo by si netipoval, že Yvetta Blanarovičová (60) oslavila letos v září padesáté narozeniny. Herečka toto kulaté jubileum prý příliš neslavila, neboť probíhaly v plném proudu zkoušky na muzikál Mata Hari, kde hraje hlavní roli, a zároveň se musela věnovat své nadaci La Sophia. Zřejmě právě proto, že si Yvetta čas nepřipouští, se na ní nijak zásadně nepodepisuje.

„Obecně se u nás moc narozeniny neslaví. Času si nevšímáme, protože čas je stejně relativní. Je to jen věc názoru, jak se kdo cítí," svěřila se nám Blanarovičová na křtu kalendáře Andrey Verešové (43) a dodala: „Nehodnotím lidi podle toho, kolik mají let, ale posuzuji je podle vnitřního espritu, jaký v sobě mají."

Herečka věří, že když bude mít harmonii uvnitř sama sebe, tak se to projeví i navenek. „Nepronajímám prostor v hlavě lidem, kteří si to nezaslouží. Nezlobím se, snažím se odpouštět, ale nezapomínat," a přidává svůj recept na krásu: „Mám pocit, že když se člověk dívá i na smutné věci pozitivně a nevydává ven negativní energii, tak to je ta cesta."

Reklama

Další články

Načítám