Hlavní obsah
Článek

Oblíbený hokejista a olympijský vítěz z Nagana Martin Procházka se má! O teplo jeho domova a osobní blaho se svědomitě stará jeho půvabná manželka Renata. Společně se oba ve společnosti blýskli o uplynulém víkendu v Brně, kde byl Martin jedním z porotců na historicky prvním ročníku Miss farmacie ČR.

Paní Renata mezi ostatními dámami zářila v rafinovaných šatech s odhalenými zády. Svému muži před začátkem večera nezapomněla při výběru favoritky poradit. „Přeci jen už ten jeho vkus trochu znám. Takže jsme holky společně konzultovali, ale výběr byl na něm,“ prohodila se smíchem paní Procházková.

Martin s Renatou žijí v Kladně a společně vychovávají čtyři děti. „Každý máme z předchozího svazku dvě děti. Nejstarší dcera už studuje a bydlí v Praze. Všichni vycházíme báječně,“ prozradila šarmantní dáma, která se se svým druhým mužem seznámila poněkud kuriózně.

„Potkali jsme se ve školce, kam jsme chodili pro své děti. Jiskra přeskočila okamžitě. Zkrátka osud,“ prohodila s úsměvem paní Renata, která si jako bývalá závodní tanečnice dopřála i několik tanečků. Její manžel Martin, který loni zářil ve StarDance, se na parket překvapivě neodvážil.

Reklama

Další články

Načítám