Hlavní obsah
Článek

Taneční soutěž StarDance vrcholí. Diváci obdivují taneční umění hvězdných soutěžících, kteří každý týden tvrdě dřou pod dohledem svých přísných tanečních partnerů. Celá show by nebyla dokonalá bez krásných šatů, obleků a samozřejmě perfektního nalíčení všech půvabných dam, včetně moderátorky Terezy Kostkové (47).

Vizážisté si všechny protagonisty StarDance vezmou každou sobotu pořádně do parády a fanoušci se někdy nestačí divit, jaké krásky umí vykouzlit z jindy nenápadných dam. Ještě předtím nám ale celebrity beze studu odhalily svou přirozenou tvář. A nikdy se člověk nestačí divit.

O krásných ženách se totiž říká, že bez make-upu vypadají jako obyčejné šedé myšky, jichž by si na ulici sotva kdo všiml. Výjimku ale tvoří naše jediná Miss World Taťána Kuchařová (36), které se její přítel Ondřej Brzobohatý po ránu opravdu lekat nemusí, protože i bez nánosů líčidel vypadá výborně a je vskutku přirozeně krásná.

Z herečky Anny Polívkové (45) zase výrazný make-up udělá nezkrotnou sexy dračici, která na tanečním parketu řádí jako černá ruka. Lidé ji spíše znají jako ženu, jež se bez líčidel klidně obejde, takže o to víc vynikl rozdíl mezi její přirozenou a nalíčenou tváří.

Zato Terezu Kostkovou si bez make-upu umí představit jen málokdo a snad právě proto, je pro ni výsledek nejméně lichotivý. Bez perfektního líčení se ale v jejím věku obejde jen málokterá žena a půvabné moderátorka svou unavenou tvář úspěšně zakrývá svým typickým širokým úsměvem. Hvězdné dámy ze StarDance bez make-upu si prohlédněte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám