Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle jména si Katie Piper vybaví sice jen málokdo, přesto ji určitě znáte. Když se řekne "ta, co jí bývalý přítel ze žárlivosti polil obličej kyselinou," nejspíš se vám vybaví hrůzostrašný příběh, o kterém v roce 2009 informovala média.

Půvabné, tehdy pětadvacetileté nadějné anglické modelce, se zhroutil svět. Jen málokdo by při pohledu na její znetvořenou tvář věřil, co nakonec svedou plastičtí chirurgové. Katie, které trvalo dva roky, než se opět dokázala otevřít muži, dnes čeká miminko a štěstím doslova září na každém kroku. Pod roztomilými košilovými minišaty se jí na poslední společenské události už bříško pěkně kulatilo...

Piper změnila svůj přístup k životu, veškerou energii a čas nyní vkládá do charitativní činnosti a přiznává, že ji celá otřesná zkušenost pomohla být lepším člověkem. Založila například vlastní nadaci Katie Piper Foundation. Není proto divu, že ve čtvrtek v londýnském Victoria And Albert Museu nechyběla na předávání cen Cosmopolitan Ultimate Woman of the Year.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám