Hlavní obsah
Článek

Romana sice ve VyVolených skončila až na třetím místě, ale přesto se může považovat za vítězku. Po skončení reality show si užívá rodinu a těší ji, že je hvězdou ostravských ulic, kde ji nadšení spoluobčané poznávají.

Na televizní obrazovce sice bodrá Romana řádila ještě více než její mladší kolegové z vily, ale teď se vrátila k poklidnému rodinnému životu. Po divokých večírcích, během nichž národu odhalila i svá ňadra, si uvědomila, že na prvním místě je její dcera Nikola. Romana sice do rodinného rozpočtu pět miliónů nepřivezla, ale přesto je spokojenější, než před účastí ve VyVolených.

Odloučení od blízkých jí prospělo a teď si mnohem více váží všedních věcí, které dříve považovala za samozřejmost. Romana by se teď měla poohlédnout po zaměstnání, ale dosud na to prý neměla čas. Změna jí očividně prospěla a na její pohublé tváří neustále září úsměv.

„Lidé mě zdraví, všichni jsou ke mně milí. Se špatnou reakcí jsem se ještě nesetkala. Prostě si teď všechno naplno užívám a jsem šťastná,“ pochlubila se na webu Prima Style Romana, která by si podle mnohých diváků výhru zasloužila více než Vladko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám