Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už asi stokrát byla téměř na smrtelné posteli, kam ji dohnal život plný prášků a alkoholu. Každý jiný už by byl na marách, ale ona pokaždé dokázala vstát, projít očistnou kúrou a něco se sebou udělat. Když Ivetu Bartošovou (†48) národ viděl začátkem července, jak si ji zdevastovanou v mokrém triku s ňadry skoro pod břicho odváží z Uhříněvsi exmilenec Zdeněk Macura (49), spoustě jejím obdivovatelům zněl v uších umíráček. Jenže po návratu do Čech z Itálie a hlavně po operaci už nemůže pít a tak na sobě zamakala, že by rozdíl mezi jejím vzhledem před pěti měsíci a tím dnešním jiný nedokázal ani za léta. Prohlédněte si rozsáhlou fotogalerii!

Bartošová má buď smlouvu s ďáblem nebo neuvěřitelnou schopnost regenerace organismu. Dokáže sebe sama dostat do naprosto nepříčetného stavu, až je za ni stydno i těm, co ji nemají v lásce, aby po pár týdnech těm samým lidem spadla čelist.

Ivetu drží nad vodou láska. Můžeme si o jejím manželovi Josefu Rychtářovi (65) myslet cokoliv, a většinou to nebude nic lichotivého, ale zpěvačka má potřebu upnout se k citům k mužům a ty jsou pro ni motorem. A také práce. Vidina, že zase jednou bude vystupovat před více než pár desítkami lidí, ji žene dopředu a maká na sobě.

Nezbývá než jí fandit, aby se do kolotoče problémů časem nedostala znovu. Jednou už by návrat vyjít nemusel…

Reklama

Další články

Načítám