Hlavní obsah
Článek

Není to trochu moc? Někteří lidé by za objevení se v novinách udělali cokoliv. Své by o tom mohl vyprávět Marek Vala, mladík, o němž se několikrát hovořilo v souvislosti se známým režisérem Zdeňkem Troškou (70) (nachytali je i paparazzi, i když zlé jazyky tvrdí, že právě sám mladík volal do médií, aby o sebe vzbudil zájem novinářů). Ten se teď už poněkolikáté snažil vecpat do přízně redaktora Super.cz s tím, že když je nyní režisér v nemocnici, dal by se o něm v souvislosti s Troškou napsat nějaký článek. A rejžu tím pěkně naštval!

„Už mi novináři volali. Jeden se ptal, jestli půjdu Zdeňka navštívit,“ snažil se nabudit náš zájem Vala. „Když jsem jeho údajný milenec, dalo by se o mně něco napsat, uvažujte,“ nabízel se mladík, který se hlásil i do VyVolených a na castingu si o údajném vztahu s rejžou nechutně pustil pusu na špacír.

„Mohli byste udělat článek, že jsem jen jeho kamarád, který ho rád ctí a je jeho věrný kamarád. Zdeněk tím trpěl (spekulacemi o partnerství s Valou - pozn. red.) a teď už se nemůžu ani objevit před jeho bytem,“ pokračoval. Na jeho podivný zájem o svou vlastní pověst, když sám Troška v nemocnici zápolí s ošklivým zápalem plic a velmi bolestivým zánětem pobřišnice, jsme upozornili i samotného režiséra. Nepřekvapilo ho to.

„Bohužel už neví, jak na sebe upozornit a stát se tak celebritou. Tak se mu prostě hodí cokoli. Jen aby nemusel pracovat,“ kroutí hlavou.

Troška zároveň odmítá zvěsti o tom, že by byl takřka na smrtelné posteli, jak ho média téměř vykreslují. A vysvětluje, jak je to s jeho zrušenou prací.

„Přeložili jsme jen jednu besedu z ledna na březen. Jde hlavně o to, abych byl fit do konce ledna, kdy začínají předpremiérové výjezdy Babovřesek 2. Žádná jiná pracovní nabídka není možná, protože se hned pak budu věnovat přípravám a natáčení trojky,“ dodal Zdeněk Troška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám