Hlavní obsah
Článek

Krásná Jitka Válková (32) sejmula masku tvrdé metalačky a oblékla pro změnu kostým anděla. V těchto dnech to ostatně není nic divného. Děti do Fakultní nemocnice v Motole přišla Česká Miss 2010 potěšit společně s kolegyní Denisou Domanskou (32) a úlohy čerta se zhostil její přítel Mirek Cipra. Pod tradiční maskou Mikuláše se pak skrýval Petr Vágner (46).

„Jako malá jsem se čertů bála a schovávala jsem se před nimi pod stolem. Paradoxně jsem již několikrát v převleku za čerta vystupovala, ale role anděla je moje premiéra. Tady v Motole jsem na Mikuláši již poněkolikáté. Dětí, které zde tráví předvánoční období, je mi velmi líto. Jsem moc ráda, že jsme mohli alespoň na chvíli vnést do jejich očí malé jiskřičky,“ uvedla Jitka Válková.

Mikuláše v Motole se také zúčastnil Michal Nesvadba, plyšové postavičky Jů a Hele nebo moderátorka Monika Marešová. Mikulášská nadílka 
v Motole navodila vystoupením již zmíněných umělců a všelijakými dobrotami tu pravou předvánoční atmosféru. Více než pět set dětí si užilo odpoledne plné her ve společnosti Mikuláše, zlobivých čertů a několika nebesky krásných andělů.

Reklama

Další články

Načítám