Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci ze seriálu Cesty domů rozzářili oči dětí na oddělení pediatrie v Nemocnici na Bulovce. Vincent Navrátil, Lumír Olšovský a Klára Jandová se převlékli do kostýmů Mikuláše, čerta a anděla a nadělovali dětem hračky.

Protože se do svých rolí krásně vžili, udělali radost nejen dětem, ale pobavili i dospělé. Obzvlášť čertovský Lumír Olšovský, který vtrhl dokonce i na poradu lékařek oddělení a trval na tom, že od nich chce slyšet nějakou báseň.

„V Cestách domů hraju doktora, tak jsem si tu trošku vychutnal doktory skutečné. Já jsem vždycky vzhledem ke své výšce dělal Mikuláše, který byl vážný a kázal dětem a musel je svými řečmi strašně nudit. Za čerta jsem byl převlečený poprvé a krásně jsem se u toho vyblbnul, ale dával jsem pozor, abych děti moc nevyděsil,“ smál se Lumír.

Vincent Navrátil, který hraje v primáckém seriálu Michala, se s Klárou Jandovou přetahoval o to, kdo bude dělat anděla. Ale protože by se Vincent nevešel do šatů, vyhrála nakonec Klára. Vincent byl ze zodpovědné role Mikuláše trošku nervózní.

„Já jsem nikdy čerty a Mikuláše neměl rád, bál jsem se jich. Ale jak nás bylo doma hodně, tak jsme se vždycky my děti proti téhle trojici sešikovaly. A občas jsme se všichni na Mikuláše i vrhli, stejně to byl vždycky někdo z rodiny nebo známý. Teď poprvé jsem zažil strach z druhé strany, trochu jsem se bál, jak budou děti v nemocnici reagovat, jestli se na mě taky někdo nevrhne. Jednou jsme se ale s čerty domluvili na ségru Agátu. Čerti ji strčili do pytle a běželi s ní v pytli přes město,“ vzpomínal s úsměvem Vincent.

Reklama

Další články

Načítám