Hlavní obsah
Článek

Od doby, kdy Jolana Voldánová (55) zářila v první řadě StarDance, uplynulo již sedm dlouhých let. Půvabná moderátorka, která nedávno dobrovolně opustila obrazovky, však z tanečních triků zapomněla jen pramálo. Dokázala to o víkendu na prvním ročníku Miss farmacie ČR, kde zasedla v porotě a vybírala nejkrásnější lékárnici.

Se svým tanečním partnerem Janem Tománkem, který měl letos ve StarDance na starosti Šárku Kašpárkovou a loni Pavlínu Němcovou, to na parketě krátce před půlnocí rozjeli jako za starých časů. „S Jolanou máme i po sedmi letech naprosto fantastické vztahy. Naše rodiny spolu byly i na dovolené,“ prozradil Super.cz Jan Tománek, který první ročník soutěže organizoval a působil ve funkci choreografa.

„Pár let po StarDance jsme měli fůru kšeftů. Naposledy jsme tančili před lidmi loni na plese České televize. Jolana tanec miluje, a tak jsme si prostě museli trsnout,“ řekl nám Jan Tománek. Svého času nejpopulárnější moderátorku na akci doprovodil manžel Petr Císařovský. Jindy velký tanečník se v sobotu k tanci neměl, tak musel zaskočit Jolanin parťák Honza. A bylo to velkolepé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám