Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romantickou Francii si pro svou svatbu vybrala už spousta slavných párů, ale jejich požadavek nikdy nebyl tak neskromný jako v případě snoubenců Kim Kardashian (43) a Kanyeho Westa (36). Slavní novopečení rodiče chtějí složit manželský slib v zahradách symbolu předrevoluční Francie - na zámku ve Versailles.

Média si tak z páru tropí žerty a začínají je oslovovat Kim Antoinette a král Kanye XIV. v narážce na historicky nejvýznamnější osobnosti, které na zámku pobývaly - krále Ludvíka XIV. a Marii Antoinettu. Rapper a hvězda reality show by tak možná rádi nabyli na vážnosti. Poté, co se jejich záměr medializoval a u veřejnosti příliš neobstál, se už objevují první zvěsti o tom, že se ve Versailles vlastně brát nechtěli.

Je ale jasné, že Kim by ráda trumfla svou předchozí svatbu s Krisem Humphriesem, která vyšla na závratných 10 miliónů dolarů (přes 200 miliónů korun). Kim během ní vystřídala troje šaty a jen obří svatební dort stál 400 tisíc!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám