Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Daniel Hůlka (55) (43) se doslova dokulhal na konkurz do muzikálu Bídníci. Podepřen o berli se "porval" o roli v nejznámějším světovém muzikálu. Znovu usiluje o roli Javerta. Stejně jako ostatní hvězdy musel povinně na konkurs, i když před lety už stejnou roli zpíval. Majitelé licence v Anglii budou o osudu českých hvězd rozhodovat znovu. Hůlka bravurně odzpíval Javertovu sebevraždu.

Hůlka se dobelhal na konkurz rovnou z nemocnice. "Vazy jsou natažené. Pořád to bolí jako čert. Ráno jsem byl v nemocnici na Malvazinkách, dostal jsem injekci na uvolnění a zklidnění. Doufám, že do soboty už bych mohl být v pohodě a opět bych mohl nastoupit do Kata Mydláře," řekl Super.cz Hůlka.

Dan si natáhl vazy při derniéře muzikálu Dracula. Při skoku z hradeb špatně šlápnul a skončil v péči lékařů.

V létě si chce charismatický Dan především odpočinnout. Pojede do lázní do Maďarska. "Budu tam relaxovat a chtěl bych připravovat dramaturgii své desky, která vyjde do konce roku," dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám