Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejkrásnější svátky roku se blíží. Nevíte, čím potěšit své blízké? Přinášíme vám tipy na dárky, kterým dávají přednost mnohé zahraniční i české filmové hvězdy.

Klidné nákupy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přípravky značky Pevonia si zamilovaly hvězdy jako Uma Thurman nebo Eva Mendes. V Čechách na tuto přírodní kosmetiku sází známé herečky Dana Morávková a Jana Švandová. Pokud zvolíte jako dárek krásné kosmetické sady, vonné svíčky nebo poukazy na profesionální ošetření, můžete je nakoupit v klidu a pohodlí přes internet.

Vůně domova

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vonná svíčka je nejen krásným doplňkem, ale především dokáže nádherně provonět celý váš byt příjemným aroma. Vytvořte si doma vlastní luxusní SPA zážitek se svíčkou s vůní vanilky a mandarinky. K výrobě se používají pouze ty nejkvalitnější přírodní ingredience jako palmový olej a bavlněný knot. Doba hoření 50-60 hodin.

Svěžest mládí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Efektivní, mládí prodlužující přípravky z řady Power Repair pokožku posílí a omladí. Vysoce účinný anti-agingový program s mořským kolagenem, elastinem, kyselinou hyaluronovou, mořskou D.N.A. a mikroemulsifikovanými vitaminy slouží nejen k prevenci poškození pleti, ale navrací jí ztracenou pružnost, vyhlazuje vrásky a sjednocuje povrch a barvu. Díky svému výraznému omlazujícímu účinku patří mezi nejžádanější produkty značky Pevonia. Kazeta obsahuje oční krém a krém na obličej, odličovací mléko a hydratační lotion.

Štít proti stárnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S přibývajícím věkem se pokožka obličeje i těla mění. Podpůrný systém oslabuje, pleť ochabuje a kontury se propadají. Luxusní přípravky pro obličej i tělo dodají pokožce mladistvou vitalitu díky dokonalému rozzáření a výraznému omezení všech známek stárnutí. Efektivně zpevní pleť, viditelně redukují vrásky, působí i proti pigmentovým skvrnám a sjednocují barevný tón pleti. V dárkové sadě zakoupíte korekční krém na obličej, liftingový rozjasňující oční krém a jedinečný tělový krém.

Cesta k dokonalosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Retinol je silný antioxidant, který hraje důležitou roli při ochraně pokožky před nepříznivými vnějšími vlivy a v boji proti stárnutí. Nové přípravky Micro-Retinol pomáhají nejen vyhladit vrásky, ale také minimalizovat póry a perfektně hydratovat. Přípravky jsou ideální pro zákazníky od třiceti let a pro všechny typy pleti kromě citlivé a pokožky trpící akné. Pro dosažení nejlepších výsledků je vhodné používat celou řadu a v pořadí: odličovač, toner, sérum a na závěr krém.

Moderní muž

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zárukou elegantního a pěstěného vzhledu moderního muže je pravidelná a důkladná péče. Mužská pokožka tedy sice stárne pomaleji, ale jsou-li už na ní vrásky, mají hlubší strukturu. Proces stárnutí ovšem lze, stejně jako u žen, zpomalit vhodnou kosmetickou péčí. Pevonia nabízí právě mužům speciálně upravené přípravky pro potřeby pánské pleti. Ostatně právě tuto značku si oblíbili takoví herci jako Matthew McConaughey, Sylvestr Stallone, Hugh Jackman a Keanu Reeves.

Další články

Načítám