Hlavní obsah
Článek

Nejsympatičtější z porevolučních královen krásy, Miss Europe 1995 a držitelka ceny Miss tisíciletí Monika Žídková, se po delší době opět objevila ve společnosti a byla radost na ni koukat.

Přijala totiž patronát nad prvním ročníkem Miss farmacie ČR a zároveň zasedla v porotě, které se stala předsedkyní. „Nabídku nešlo odmítnout. Jsem ráda, že jsem holkám mohla poradit. Byl to moc příjemný večer, na který budu ráda vzpomínat,“ přiznala po vyhlášení výsledků nestárnoucí Monika.

Ta dělí své aktivity poctivě mezi moderování, firmu a rodinu. Vypadá stále skvěle v bikinách i bez make-upu.

Na slavnostním večeru se Monika objevila ve slušivých šatech s originálním účesem. Se zalíbením na ní spočinuly nejen oči přítomných pánů, ale i dam. Na šestatřicet let a matku dvou školou povinných dětí vypadá vážně skvostně.

„V soukromí se příliš nelíčím. Ani s účesem na slavnostní večer jsem si nelámala hlavu. Své kadeřnici Brigitě jsem řekla, že potřebuji něco efektního, trvanlivého a jednoduchého, aby mi to na hlavě vydrželo celý den. Sázka na francouzský styl se, myslím, vyplatila,“ poznamenala někdejší královna krásy, která by skromnost mohla vyučovat na univerzitě.

Reklama

Další články

Načítám