Hlavní obsah
Článek

Rodinná kapela Kelly Family byla v 90. letech nepřehlédnutelným hudebním fenoménem. V devítičlenné sestavě figurovala mimo oblíbených vlasatých bratrů Angela a Paddyho i jejich korpulentní sestra Maite, která ze všech vlasatých sourozenců prodělala největší proměnu.

V dobách, kdy zpívající rodinka obrážela haly pro desítky tisíc fanoušků po celé Evropě, měla Maite díky vlastním písním na pódiu své místo, ale, upřímně řečeno, kvůli ní šílící davy na koncerty nechodily. Obtloustlá Maite sice ve skupině slavila úspěch, ale její rozpad jí překvapivě prospěl. Sólová kariéra a mateřství z ní udělaly atraktivní ženu, která je dnes zajímavější osobností než její kdysi slavnější sourozenci.

Sourozenci byli na vrcholu kariéry v polovině 90. let, kdy se jejich alba prodávala v miliónových nákladech. V rodině ovšem docházelo k rozkolům a sourozenci postupně kapelu opouštěli. Poslední alba nahráli v omezené sestavě a na vlastní pěst se pokusili o sólovou kariéru, která ovšem oslovila podstatně menší publikum.

Maite dopadla ze všech nejlépe a zejména v Německu je stále hudebně aktivní. Dnes je jí 34 let a s manželem Florentem se stará o dcerky Agnes (7) a Josephine (5). Pár kilo navíc jí sice zůstalo, ale Maite dospěla do krásy a vypadá mnohem lépe než před 20 lety ve zlaté éře Kelly Family.

K rozmnožování se sourozenci staví zodpovědně a zplodili novou generaci, která se možná časem objeví i na hudební scéně. Kromě Maite rodinu založili i Kathy, Patricia, Jimmy, Joey a Angelo, kteří už společně na svět přivedli sedm synů a stejný počet dcer.

Reklama

Další články

Načítám