Hlavní obsah
Článek

Herec Christian Slater se stal ženatým mužem. Snoubenka Brittany Lopez si s ním vyměnila slib věrnosti a snubní prsten v pondělí 2. prosince na Miami. Obřad proběhl bez příprav, spontánně a pouze v přítomnosti svědků.

Christian a Brittany spolu randí tři roky, zasnoubení oznámili letos v únoru. V rozhovoru s Jimmym Fallonem přitom vtipkoval, že když svou snoubenku potkal poprvé, myslel si o ní, že je lesbička.

„Ta holka vešla spolu s jinou dámou, trochu starší dámou. Já jsem seděl na svém obvyklém místě a jedl ovesné vločky. To místo je oblíbené lidmi, kteří žádají o ruku. Bylo to velmi milé. Takže ona tam přišla a najednou ji vidím, jak si kleká na koleno a tu dámu žádá o ruku.

Pomyslel jsem si, že jsem svědkem lesbických zásnub, tak jsem za nimi šel, abych jim pogratuloval, ale tím jsem se dozvěděl, že je to její teta a že se pouze snažila pomoct tetě pochopit tu nádhernou a romantickou chvíli. Dělala si legraci a já to viděl na vlastní oči, a hned jsem se s ní zapletl, takže jsme najednou byli na rande v Everglades (parku na Floridě),“ svěřil Slater v rozhovoru s Fallonem.

Christian, jenž v roce 1986 jako mladičký zazářil po boku Seana Conneryho ve filmu Jméno růže, se oženil podruhé. V letech 2000 až 2005 byl manželem televizní moderátorky Ryan Haddon, s níž má dvě děti.

Reklama

Další články

Načítám