Hlavní obsah
Článek

Herec Liam Neeson by mohl být příbuzný s Lindsay Lohan. Mladší kolegyně by se jednou mohla stát jeho snachou. Z toho má ovšem jednašedesátiletý herec radost jen stěží, neboť jeho synovi je pouhých osmnáct, zatímco skandalistce s drogovou a alkoholickou minulostí už sedmadvacet. Lindsay má však na zajíčky podle všeho zálusk.

Nedávno totiž randila s devatenáctiletým modelem Liamem Deanem. Teď dostala chuť na teprve osmnáctiletého Michaela Neesona, kterého potkala na párty v baru Finale v New Yorku.

„Lindsay má teď zřejmě slabost pro mladší muže. Před svátkem Dne díkůvzdání byli spolu na jedné domácí párty u jejího kamaráda, na černý pátek (následující den) spolu šli do Finale. A tam je viděli, jak si Lindsay odvádí Michaela za ruku na dámské záchody,“ tvrdí zdroj novináře Matta Shina.

Jenže Lohan to s mladým Neesonem asi nemyslí vážně. Pozvala ho totiž na rande se svým bývalým Liamem Deanem.

„Nejdivnější totiž bylo, že tam byl celou noc s nimi i Dean, přestože se s ním Lindsay taky schází,“ píše New York Post. Mluvčí herečky pak k celé informaci oznámil: „Lindsay je kamarádka Michaela, ale nerandí spolu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám