Hlavní obsah
Článek

Ben Cristovao (36) si rád užívá života a miluje párty, stejně jako muziku, která je mu v životě vším. Protože byl pro něj letošní rok plný práce a pěknou sumu peněz věnoval na dokončení třetí řadové desky, rozhodl se odpočinout si ještě před Vánocemi. Místo si vybral parádní - prosluněné pláže Los Angeles pro něj budou ideálním relaxem. ’Město andělů’ si pro svou dovolenou vybral taky proto, že zde žije jeho sestra Bianca.

Kromě oblečení, bot, hygienických potřeb a cédéček zabalil Ben do zavazadla taky pořádnou nálož kondomů. Nejen v Čechách, ale i za oceánem se za ním bude otáčet spousta holek. Nic není náhoda a Ben hodlá svým činem upozornit na prevenci AIDS.

„Pohlavní choroby jsou čím dál větším problémem ve společnosti a přitom jsou u nich lidé, zvláště děti, jen málo informováni. Proto absolutně podporuji dny jako nedávný Světový den AIDS, které zvyšují povědomí o tomto problému," vysvětluje zpěvák. Ben věří, že se snad i díky tomuto jeho kroku začnou mladí ještě více zajímat o problematiku nebezpečné nemoci.

Reklama

Další články

Načítám