Hlavní obsah
Článek

Už zítra vtrhne do ulic potěšit hodné a postrašit zlobivé děti tradiční Mikuláš, čert a anděl. A nejinak tomu bude i v seriálu Ulice, kde se za čerta a anděla převlékly herečky, do kterých byste to v žádném případě neřekli.

Na tom, že si Mikuláše, který přijde nadělit dobroty malé Mirince Hejlové, střihl Martin Hofmann, coby Jarda Hejl, není nic až tak zvláštního. Obsazení rolí anděla a čerta ale může leckoho překvapit. Jako anděla totiž uvidíme Vilmu Cibulkovou (61), tedy Mirinčinu babičku Ivanu, a v roli čerta se objeví herečka Hana Maciuchová (†75), druhá babička a vážená profesorka češtiny v jedné osobě Miriam Hejlová.

Na otázku, zda by si nezahrála raději anděla, Hana Maciuchová s úsměvem odpověděla: „To, aby Miriam hrála čerta, byl můj nápad, takže jsem s rozdělením rolí rozhodně spokojená.“

A tak si Hana Maciuchová nechala v maskérně namalovat obličej na černo, Vilma Cibulková nasadila andělská křídla a vyrazily na plac. Přípravy i samotné natáčení si všichni náležitě užili, o čemž se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám