Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože se chce Diana Kobzanová (42) zaměřovat víc na svou profesi moderátorky, po třicítce je o ni stále velký zájem jako o modelku.

Tento týden fotila obálku a pictorial pro časopis o zdravém životním stylu. Nám se pod ruku dostaly backstagové snímky z focení a je třeba podotknout, že příliš oblečená na nich blonďatá divoška vážně není. „Nemám se za co stydět. Do časopisu takového charakteru přece nebudu fotit v neoprenu," zněl argument modelky.

Před focením v plavkách a prádle Kobzanová nijak zvlášť nepracovala na své fyzičce. Ostatně ani nemohla. „Posledních pět dní mě sužovala bolest plotýnek, takže jsem se ani nehnula. Tím, že pravidelně běhám a cvičím, se ale zas tak moc nestane, když se týden nehnu," vysvětlila Diana.

Zajímalo nás, jak na odhalené fotky bude asi reagovat modelčin partner, hokejista NHL Michael Frolík. „Myslím, že nebude žárlit, ale bude snad pyšnej, že stará stodola dobře hoří," vtipně uvádí Kobzanová a jedním dechem pokládá otázku: „Měla bych se radši fotit už jen oblečená?"

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám