Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Nevěstou právě uplynulého roku 2013 byla jednoznačně Iveta Bartošová, ale ostře sledované svatby se odehrály i v zahraničí. Podívejte se, které celebrity se vrhly do svazku manželského.

Snad nejdéle se svatbou otálela rocková babča Tina Turner. Po nevydařeném manželství se podruhé do oficiálního svazku nehnala, a tak si její vyvolený Erwin Bach musel na její „Ano“ počkat neuvěřitelných 27 let. Tina Turner si pro svůj velký den vybrala Švýcarsko a vedle o 16 let mladšího ženicha omládla o několik let.

O nejbizarnější svatební událost roku se postarala zpěvačka Beth Ditto. Ta je proslulá tím, že si z korpulentní postavy nedělá hlavu a cpe se do podivných modelů. Její partnerka Kristin Ogata má ale nejspíš pro takové výstřednosti slabost, a tak si holky na Havaji slíbily celoživotní věrnost.

Nejpohlednější nevěstou byla původem polská modelka Joanna Krupa patřící k nejžádanějším kráskám současnosti. Jejímu manželovi Romainu Zagovi ji závidí zástupy mužů a měl by si tento poklad pořádně střežit.

Nejvelkolepější veselky se letos dočkala dcera šéfa Formule 1 Bernieho Ecclestona Tamara. Ta se provdala za makléře Jaye Rutlanda a na jejich svatbě se rozhodně nešetřilo. Na Francouzskou riviéru jim přijeli zazpívat Elton John i Lionel Richie a mezi hvězdnými hosty nechyběli Paris Hilton, Jason Statham či Rosie Huntington-Whiteley.

Z hollywoodských hvězd se letos provdala také čokoládová kráska Halle Berry, neodolatelná Keyra Knightley i „avatarka“ Zoe Saldana. Další oddané slavné páry roku 2013 najdete v galerii!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám