Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Gábina Partyšová (45) se po návratu z Floridy, kde se loučila se svou haciendou, v posledních týdnech trošku ztratila z očí veřejnosti. Ovšem jen zdánlivě. „Může to vypadat, že jsem se stáhla do ústraní a řeším si svoje smutky, ale pravda je opačná. Předvánoční čas je pro mě každoročně nejplodnější období, kdy moderuju nejrůznější akce a večírky. Za poslední dva týdny jsem ujela stovky kilometrů a nestihla se pořádně ani zastavit,“ míní Gábina.

Ta se společně s dalšími osobnostmi objevila v charitativním kalendáři sítě známých hotelů. Aby také ne, když za objektivem stál Daniel Zahrádka, kterému právě Gábina před časem pomohla na výsluní. „Focení šlo jako po másle. Za ta léta, co se s Danem známe, jsme dokonale sehraná dvojka,“ prohodila moderátorka a prozradila soukromé plány.

„Kristián bude slavit šesté narozeniny, tak jsem se mu rozhodla uspořádat pořádnou oslavu. Už se pomalu začínám připravovat na Vánoce. A budu rekapitulovat. Tenhle rok pro mě určitě nebyl jednoduchý, ale ustála jsem to, myslím, se ctí,“ uzavřela povídání Partyšová, která se letos rozvedla s otcem svého syna Pepou Koktou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám