Hlavní obsah
Článek

Tak dlouho se provokují věřitelé okázalým luxusním životním stylem, až se ucho utrhne a zavřou vás! Tohle pořekadlo nyní náramně platí pro Jana Nejedlého, filmového producenta a bývalého snoubence hvězdy Ordinace v růžové zahradě 2 Sandry Novákové (42). Ten nasekal dluhy ve výši padesát miliónů korun a nějak věřil, že mu to projde. Přepočítal se.

„Na jaře byl odsouzen na pět a půl roku nepodmíněně za podvody. Nenastoupil trest, tak si pro něj teď na podzim přišli dva policisté v civilu. Předčasně ho nesmí propustit, naopak mu hrozí navýšení trestu za maření výkonu úředního rozhodnutí,“ dozvěděli jsme se od velmi důvěryhodného zdroje!

Kvůli jeho uvěznění hrozí, že jeho věřitelé své peníze už nikdy neuvidí. Snad jediným, kdo si na Nejedlém nevylámal zuby, byl na rozdíl od něj úspěšný producent Pavel Pásek. Ten, jak Super.cz jako první informoval, Nejedlého donutil převést na něj svůj luxusní byt v Košířích se dvěma terasami v hodnotě patnácti miliónů korun. A to přesto, že se šušká, že hodnota dluhu byla sotva poloviční. Nakonec ho tenhle chytrák nechal v bytě dál bydlet, ale za astronomický nájem sto tisíc měsíčně.

„Honzovi tohle Páskovo chování na zdraví nepřidalo, kvůli němu začal mít asi úplně první zdravotní problémy. Hrozně se na něm podepsal,“ uvedl kamarád zatčeného producenta. (Nejedlý po rozchodu se Sandrou skončil měsíc v umělém spánku, prý se ze žalu opil do němoty a měl problémy se slinivkou.)

Podle něj bylo podepsání převodu bytu asi stejně dobrovolné jako předválečný souhlas československého prezidenta Beneše s Mnichovskou dohodou. Pásek, který je známý svými nevybíravými metodami, kvůli nimž se na něj bojí křivě podívat i jeho vzdálení příbuzní, na Nejedlého poslal své kumpány, jež má na černou práci.

Na svém chování však nevidí nic špatného. „Pět a půl roku Honzovi nepřeju. Mně ale naštěstí nic nedluží, vyrovnali jsme to spolu. Každý musí počítat s tím, že kdo seje vítr, sklidí bouři,“ uvedl Pásek s neskrývanou radostí, že jako jediný notorického dlužníka doběhl.

Reklama

Další články

Načítám