Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Každá známá osobnost má své dobré a horší fanoušky. K té druhé skupině patří bohužel i ti, kteří se ne a ne smířit s tím, že jejich idol o ně nemá a nikdy mít nebude žádný sexuální zájem. A i když třeba takový Adam Mišík (16), nová česká pěvecká hvězda, teprve začíná, sám se už bohužel ocitl v hledáčku podivínů, kteří se ho snaží zmocnit. „Už jsem před nimi musel několikrát utíkat,“ potvrdil Super.cz Objev roku Adam.

„Už mám pár žádostí o ruku. Na internetu je jinak vůbec spousta zvláštních lidí, ale už se jich bohužel pár našlo i v reálu. Naštěstí netuší, kde bydlím, ale hlídají si má veřejná vystoupení a odtamtud před nimi musím utíkat. Snažím se totiž vyhnout problémům. Jde o podivné pronásledování podivnými pány. To, že jde o muže, je lehce frustrující, ale svět je veliký a lidí je hodně,“ krčí rameny sympatický zrzek.

Ten se i kvůli stalkingu ze strany fanoušků začal věnovat izraelskému bojovému umění krav maga.

A jak vzpomíná na Slavíka? „Převážně působím na internetu, takže díky Slavíkovi se o mně dozvěděli lidé, kteří by o mé existenci jinak nevěděli,“ dodal bezprostřední Mišík na tiskovce k charitativní akci Srdce dětem, která se koná 15. prosince v Obecním domě. Syn slavného táty, jenž mu v hudbě velmi fandí, bude během večera jedním z účinkujících a také bude zvedat telefony diváků s nabídkami finančních darů.

Reklama

Další články

Načítám