Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všechny proměny na svém těle Hanka Mašlíková (41) podstupovala čistě kvůli sobě. Ať už to byla plastická operace prsou, radikální zkrácení vlasů nebo cvičení, nikdy to nebylo kvůli chlapovi. I rozhodnutí nechat si ve svých jednatřiceti letech nasadit rovnátka stojí čistě na ní a názory jejího partnera Michala Kadlece v tom prý nehrály roli.

„Když mi začaly růst zuby moudrosti, tak se mi rozjel celý zubní oblouk, takže na rýze rtu nemám střed zubů," říká modelka a moderátorka. Školený ortodontista, který kvůli této příležitosti přiletěl z Itálie, nasadil za našeho dohledu speciální vnitřní rovnátka ze zlata. Stejné nosila například Andrea Verešová. „Andrea byla ta, díky které jsem se dozvěděla, že něco takového existuje," říká Hanka.

Modelka si sice může oddechnout, že rovnací zařízení nikdo neuvidí, má ale obavy z toho, že bude přece jen šišlat. „Při mém povolání bych nechtěla mít železný úsměv. Jediné, z čeho mám strach, je problém s řečí. Nerada bych byla na rok a půl ušišlaná Mašle," smála se ještě před zákrokem Hanka.

Kdyby k tomuto katastrofickému scénáři nakonec došlo, Hanka prý neumře hlady. „Já jsem podnikavej člověk. Nemyslím si, že kdyby se mi zavřela pusa, tak se neuživím. Tak se budu živit rukama," krčí rameny Hanka.

Zajímalo nás, na kolik vyjde taková záležitost. „Když se sečte všechno, co s tím souvisí, tak asi dvě stě tisíc korun," říká Hanka a s úsměvem dodává: „Budu je nosit v puse jako takové malé osobní auto. Doufám, že to nikdo nebude brát jako bohatství, aby mi nikdo nevybil zuby. Český národ je v tomto zvláštní."

Reklama

Další články

Načítám