Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Na herečku Jitku Čvančarovou (45) je zase radost pohledět. Konečně zahodila neforemné módní kreace a zjistila, že v jednoduchosti je krása. O víkendu opět v plném lesku zazářila coby moderátorka historicky prvního ročníku Miss farmacie ČR v Brně v jednoduchých dlouhých černých šatech a přítomní pánové i dámy z ní doslova nemohli spustit oči.

Na pódiu se to sice hemžilo krásnými dívkami mnohem mladších ročníků, ale Jitka stejně hrála prim. „Žádná kila navíc na ní nejsou vidět, a navíc je strašně elegantní,“ šeptaly si přítomné dámy v sále.

Jitka dorazila tentokráte bez manžela Petra Čadka, kterého zaměstnává nejen StarDance, ale především jeho taneční škola. Hned po vyhlášení výsledků se Jitka po anglicku zdejchla a vracela se zpět do Prahy za dcerou. „Mám fičák. Včera i dnes jsem natáčela. Petr zůstal v Praze. Vracím se za nimi. Už se těším na malou,“ prohodila vlídně herečka, která sobotní večer účastníkům prvního ročníku o nejkrásnější lékárnici zpříjemnila nejen moderací, ale i zpěvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám