Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelných šedesát let uplynulo od chvíle, kdy se sedmadvacetiletý kreativec magazínu Esquire trhnul, vzal veškeré své úspory, příspěvek od matky a několika investorů a zkusil štěstí. Riskantní krok spočívající v nákladu osmi tisíc výtisků časopisu pojmenovaného Playboy, na jehož legendárním titulu se objevila Marilyn Monroe (†36), šel na dračku...

Jak se dál psal příběh Hugha Hefnera (87), už ví každý. Stejně jako to, že smět se svléknout pro tento pánský časopis není hanbou, nýbrž pro většinu krásek včetně těch slavných velká čest. Některé měly dokonce příležitost objevit se na jeho obálce opakovaně, expertkou v tomto oboru je pak Pamela Anderson.

Cti být tváří obálky k 60. výročí Playboye se dostalo Kate Moss (50). Ta v kostýmu králíčka, jenž je s časopisem neodmyslitelně spojen, pózuje i uvnitř čísla. Nouze ale samozřejmě není ani o peprnější snímky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám