Hlavní obsah
Článek

Super.cz měl to štěstí být v zákulisí focení, kde před objektivem stála Andrea Kerestešová (39). „Tento kalendář jsem fotila už loni. Jelikož se mi s tímto týmem dobře spolupracovalo, neváhala jsem do toho jít znovu,“ říká Andrea.

Krásná Slovenka vypadala opravdu kouzelně. Stylistka ji oblékla do výstřední papírové tuniky pokryté aplikacemi, které připomínaly peříčka. Na hlavě jí vytvořila kudrnaté afro a nalíčila ji tak, aby vynikly její laní oči. „Původní představa byla nafotit fotky, které budou představovat holky ve snovém duchu. Prvky, které jsem vybírala, měly být v souznění toho, jaká je dívka uvnitř, jak se cítí,“ popisuje svou představu stylistka Claudie a dodává: „Andrea je křehká, ale v sobě má svou divokost.“

Kerestešová se stále častěji uplatňuje za objektivem než před ním. Loni přišla se svou debutovou výstavou portrétů s názvem Indigo a nyní pracuje na další řadě. Z vlastní zkušenosti je proto vždy během focení oddaná myšlence fotografa, neboť sama ví, jak je to důležité. „Když fotí lidi mě, tak jim důvěřuju. Je to fotografův projekt, a tak to nechávám na něm. Snažím se ho akceptovat jako osobnost. Pokud by člověk chtěl udělat hezké fotky, tak by si fotograf i fotografovaný měli vzájemně důvěřovat,“ říká hvězda seriálu Vyprávěj, která se bude nově objevovat v Cestách domů.

Reklama

Další články

Načítám