Hlavní obsah
Článek

Když dojde k setkání Ivany Gottové s Ivetou Bartošovou, příliš vřele se nejspíš nevítají. Před devíti lety z nich ovšem byla nerozlučná dvojice a tehdy ještě svobodné dámy spolu řádily na pouti jako malé holky.

V roce 2004 bylo vše jinak a Iveta i Ivana byly v úplně jiné situaci než nyní. Budoucí manželka Karla Gotta pracovala v Divadle Broadway jako produkční a nejspíš se jí ani nesnilo o tom, že si s Mistrem pořídí dvě dcerky a stane se televizní moderátorkou.

Čtyři roky po jízdě na horké dráze se obě tehdejší kamarádky dočkaly svatby. Zatímco pro Ivanu šlo o osudový krok a s Karlem tvoří nerozlučnou dvojici, Iveta se po hlavě vrhla do svazku s Jiřím Pomejem, který měl jen krátké trvání.

Při pohledu na archivní snímek je zřejmé, že Ivaně manželství i dvojnásobné mateřství prospělo. Po boku Karla Gotta dospěla v dámu, která je ozdobou každé společenské události.

To Iveta prožila následujících devět let podstatně pestřeji. Od roku 2004 ji čekal pořádný sešup, během něhož zažila několik nešťastných vztahů i neúspěšných comebacků a opakovaně se ocitla naprosto na dně. Teď se ovšem zdá, že Iveta vše zlé překonala a po druhé svatbě se snaží dohnat promarněné roky.

Reklama

Další články

Načítám