Hlavní obsah
Článek

Stále ještě zpěvačka Lady Gaga už neví, jak na sebe strhnout pozornost. Její nejnovější album Artpop nejspíš nejde příliš na odbyt, a tak popová diva vyvádí psí kusy.

Při pohledu na poslední snímky Lady Gaga se zcela vytrácejí její hudební aktivity. Spíše než zpěvačku totiž připomíná pracovnici porno průmyslu. Známá skandalistka se neustále odhaluje a dostala se do fáze, kdy už nemá čím překvapit. Svým fanouškům i odpůrcům už totiž naservírovala i nejtajnější zákoutí svého těla.

Titulní strana italského magazínu GQ, na níž zpěvačka předvedla své ňadro, byla jen slabým odvarem toho, co přišlo nyní. Lady Gaga se rozhodla svým tělem zpestřit i queer magazín Candy, jehož titulku nejspíš v trafice jen tak neuvidíte. K vidění na ní totiž je nejen zpěvaččino ňadro ozdobené štírem, ale také klín v celé kráse.

Lady Gaga tentokrát opravdu přestřelila a dostala se na úroveň své mladší a rozvernější kolegyně Miley Cyrus. Obě se nejspíš snaží o propojení hudby s pornem. O tom, že toto spojení příliš nefunguje, se Madonna přesvědčila už před 20 lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám