Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) byla několik dní slaměnou vdovou. Bez snoubence Lukáše Rosola si vyrazila užít první sníh, a navíc v rámci otevírání zimní sezony v Jasné v Nízkých Tatrách odstartovala běžecký závod pro veřejnost.

Kráska při této příležitosti samozřejmě vyzkoušela hotelové wellness a v místní vířivce s výhledem na sjezdovku ochotně zapózovala v sexy bikinách. A nutno podotknout, že postavičku v plavkách má vskutku výstavní.

Drobná moderátorka má lyžování moc ráda a věnuje se mu už od útlého dětství. „Do Tater jsem jezdila jako malá se sestřenicí a bratrancem a hrozně ráda na to vzpomínám. Brala nás sem naše teta a vždy jsme se moc těšili, protože s námi nejezdili rodiče a my tím pádem mohli více zlobit,“ vzpomíná Ochotská.

Přes den si Michaela v Jasné nenechala ujít křest nové kongresové haly, kterou pokřtil Jan Kraus (70), a byla nadšená z živých oveček, které byly také součástí křtu. Navíc využila první sníh, nasadila si lyže, a dokonce si vyjela na vrchol Chopku.

V poslední době Míšu stále více zaměstnávají přípravy na svatbu. „Svatba je v přípravách. Myslela jsem si, že to bude zábava, že vše bude lehčí a během měsíce hotové. Zábava to sice je, ale občas mi z toho jde hlava kolem. Je toho totiž víc, než jsem předpokládala, pomáhají mi naštěstí známí, ale stále více zvažuji, že si najdu svatební agentku, která mi ji zrealizuje,“ uzavřela Ochotská.

Reklama

Další články

Načítám