Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywoodský herec Leonardo DiCaprio si natáčení filmu Vlk z Wall Street pořádně užíval. Režisér Martin Scorsese mu totiž dopřál partnerku, která je ztělesněním tajných představ nejednoho muže.

Leonardo DiCaprio na plátně ztvárnil finančníka Jordana Belforta, který ovládl newyorskou burzu, a díky závratným příjmům si mohl dovolit divoký život plný drog a nespoutaného sexu. Erotickými scénami scénář nešetřil, a tak si Leo dopřál i pikantní záběry s vycházející australskou hvězdou Margot Robbie. Známý svůdník, jemuž podlehla řada výstavních modelek, si natáčení určitě rád několikrát zopakoval a není také vyloučeno, že nešlo o jeho poslední setkání s touto sexy blondýnkou.

Slavný herec v současné době randí s modelkou Kat Torres, ale jeho vztahy nemívají příliš dlouhé trvání. Své o tom ví její předchůdkyně Toni Garrn, která se nakonec musela smířit jen s letním románkem. Leonardo DiCaprio totiž nebude mít o ženy nikdy nouzi a role ve filmu Vlk z Wall Street nejspíš nepotěší jen jeho fanynky, ale také Americkou filmovou akademii udělující Oscary.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám