Hlavní obsah
Famous
Článek

Karlovarská rodačka baronka Marie von Reibnitz se po sňatku s bratrancem královny Alžběty II. stala princeznou Michael z Kentu. V britské královské rodině dobře vědí, že kdykoli vysoká blondýna otevře ústa a poskytne rozhovor, musejí očekávat skandální prohlášení. Manželka prince Michaela z Kentu se teď vyjádřila k rozhodnutí prince Williama nenastěhovat se do bytu po matce. Prý kvůli duchovi princezny Diany. Baronka Marie tvrdí, že by totiž trápila Williamovu manželku Kate.

Bizarní prohlášení poskytla princezna Michael z Kentu magazínu Tatler. William a Kate se rozhodli, že si v Kensingtonském paláci zaberou rozsáhlý byt se zahradou po královnině sestře, princezně Margaret. Původně se přitom uvažovalo, že se nastěhují do bytu po Williamově matce Dianě.

Baronka Marie – toho času známá jako princezna Michael z Kentu – v rozhovoru pro Tatler uvedla: „Říkala jsem si, že by s Kate pěkně zatřásla… No víte, přece Diana. Nicméně, její byt není nejlepší. Zatímco byt princezny Margaret… Je nádherný, s obrovskou soukromou zahradou.“

Osmašedesátiletá Marie von Reibnitz si vzala prince Michaela z Kentu, vnuka krále Jiřího V. a syna vévody z Kentu, prince Jiřího, v červnu 1978. Po sňatku má právo užívat titul Její královská Výsost princezna Michael z Kentu.

V Británii jí přezdívají kvůli útokům na příbuzné „Agresorka“ neboli „Pushy“. Marie také předpověděla, že se princ Harry nastěhuje do bytu po vévodovi a vévodkyni z Gloucesteru (princi Richardovi a jeho manželce Brigitte). „Pak budou s bratrem žít jako sousedé. To bude velmi dobrý krok,“ míní princezna, která Williamovi a Kate prý nesmírně fandí.

Reklama

Další články

Načítám